Skip links

A mi átalakító küldetésünk

Célunk egy olyan közösség felépítése, amelynek középpontjában a nők egészségének és jólétének belülről kifelé történő javítása áll. Azért vagyunk itt, hogy támogassunk Téged abban, hogy tiszta, növényi alapú kiegészítők segítségével pozitív életmódváltást hozzunk létre.

No Pain And Anxiety

Engedd el a fájdalmad és szorongásod

A fájdalom és a szorongás nem lehet a napi rutin része. A mindennapi élet élvezete jog, nem kiváltság. Holisztikus megközelítésünket a természet hajtja, és célja az általános egészségi állapot és a lelkiállapot javítása.

Balance Within

Érd el a belső egyensúlyt

Hiszünk abban, hogy egyensúly érhető el az egészséges test és a pozitív elme között. Ahelyett, hogy a fájdalom első jeleire azonnal a gyógyszeres kezelés felé fordulnánk, önmagunk egészének fejlesztését célozzuk, belülről indulva.

A valód átalakulás belülről kezdődik.

Transformation Icon

Akkor fejeződik be, ha kapcsolódtál a világhoz.

Sense Of Belonging

Fedezd fel az összetartozás érzését

Nőkre összpontosító közösségünk egy biztonságos térré akar fejlődni, amely bátorítja a nőket abban, hogy kapcsolatba lépjenek egymással és tippeket osszanak meg a boldogabb és nyugodtabb életmód érdekében. Ha a Berenica mellett döntesz, soha többé nem érzed magad egyedül ebben a világban

Friendly To Nature

Nem árt a természetnek. És Neked is jó.

Arra törekszünk, hogy alacsony legyen a szén-dioxid kibocsátásunk és az ügyfeleink elégedettsége magas legyen. Termékeinket nem csak a Te jóléted szem előtt tartva gyártjuk, hanem a Földanyáét is. Etikus forrásokat használunk, semmiféle szenvedés nem kíséri az előállítási folyamatot és teljesen tiszta a termékünk.

Javítjuk a hangulatod, anélkül, hogy bódulttá tennénk

Megérdemled, hogy minden egyes nap a legjobban érezd magát, és egy finom kis felfrissülés biztosan javítja a mindennapokat. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk megtapasztalni a CBD felemelő hatásait anélkül, hogy a bódultság hátrányainak kitennénk Téged.

Nézd meg termékeinket

Joy Of Living Icon